duminică, 26 decembrie 2010

adrian sobaru

Cu ocazia "gestului disperat" (cum l-a numit tot prostu') al acestui individ, am aflat de un alt electrician care aduce reforma infloritoare in tara romaneasca pe calea suicidului. Liviu Babes ii spune, sau mai bine zis "ii spunea", tinand cont ca metoda aleasa de el de-a se face inteles a fost ceva mai eficienta. Ma gandesc ce s-ar alege de bordurile domnului Videanu daca s-ar apuca toti dementii sa se arunce de la balcoanele blocurilor... probabil in loc de "scandalul bordurilor" ar izbucni "scandalul pietrelor funerare", macar sa profite cineva de pe urma lor, nu ?


Revin la Adrian Sobaru, si cum spuneam, din pacate se pare ca omul n-a reusit sa realizeze ce si-a propus cand a plecat de acasa. Nemultumit de faptu' ca familia lui, alcatuita dintr-o sotie si 2 copii, se chinuie sa traiasca din salariul lui de 1200 de RON plus ajutorul de somaj al sotiei, in mintea lui extraordinara de electrician a incoltit mareata idee: "ce-ar fi daca ma sinucid, si imi las familia si fara alea 12 milioane, clar le-ar fi mai usor!" . Si cum prostul nu e prost destul, daca nu e si in carucior, nici macar sa se sinucida n-a fost in stare cum trebuie, iar acum nu-i ramane decat sa-si plateasca si spitalizarea, ca sa nu mai zic ca o buna perioada de timp probabil nici n-o sa fie in stare sa mearga la lucru ca sa-si castige alea 12 milioane. Bravo ba, eroule!

Ma amuza valul asta de empatie declansat in presa romaneasca. Nu e nici un gest disperat!! Il ridicati in slavi pe un idiot care inca de la varsta de 19 ani cand s-a apucat de facultatea aia (desi am dubii ca ar fi terminat vreo facultate, defapt!), a stiut ca niciodata-n viata lui, salariul lui de electrician nu i-ar putea oferi satisfactia sa-si permita si tigari si paine in aceeasi zi! Si pentru ca nu putea sa-si gaseasca ca partenera de viata decat pe una mai proasta ca el (pentru ca da, noua barbatilor ne place sa fim aia de care depinde familia!), tinand cont ca pe-o scala de la 1 la 10 intitulata "Cat de realizat esti in viata asta", el se situeaza pe undeva pe la 1,01 nici optiunile de femeie compatibila nu erau prea numeroase: si-a luat o somera, si a turnat 2 plozi cu ea. Genul de cuplu la care viata amoroasa merge pe principiu eficientei: la fiecare ejaculare, un plod! Si asa s-au gasit 2 destepti, fara posibilitati financiare, sa aduca pe lume 2 copii!

Si va mai mirati de ce o duceti rau!