joi, 6 ianuarie 2011

mobail aplaud

Draga taranule, tu care ma citesti de pe display-ul telefonului tau cu conexiune la internet si camera foto. Iti multumesc ca ti-ai creat un album pe Facebook caruia i-ai pastrat numele "Mobile Upload" ca sa priceapa orice dobitoc ca esti posesorul unui telefon smecher. Te felicit pentru asta si pentru abonamentul de 40 de euro din care consumi maxim 30 de minute lunar vorbind cel mai probabil cu ma-ta. Si nu in ultimul rand, afla ca nu e cool deloc sa postezi 20 de poze zilnic cu mucii pe care ii vezi lipiti in tramvai/ flegmele de pe asfalt sau cu indiferent ce mananci tu in clipa de fata.

P.S. In caz ca nu ti-a "tiuit" ideea asta, ia in calcul ca poti muta pozele din calculator mai intai in telefon si apoi le poti uploada linistit in albumul "Mobile Upload".

Post-P.S. (adaugat la 3.18 AM) Si mai dati-va-n pula mea si aia de va puneti descriere la poza de zici ca sunteti decupati din vreo arhiva istorica. Nu ma intereseaza localitatea, data si ora la care ati facut voi poza, ba pisatilor baaa! Iar daca din intamplare v-ati facut poze cu Andreea Banica sau dracu stie ce vedeta mai venerati voi, nu trebuie sa adaugati cine e pizda. Daca voi, care sunteti in halul asta de retardati si tot ati recunoscut-o, macar atata pot sa fac si eu!

Cu drag, eu.